Εικόνα Λογότυπο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ

Με την παρούσα προκήρυξη γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ του Πανεπιστημίου Πατρών (Πρώην Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ-ΔΕ) στο πλαίσιο της πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών» που υλοποιείται από το Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Εθνικούς Πόρους, παρέχει τη δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης με αμοιβή (η οποία είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του τίτλου σπουδών), σε φοιτητές/φοιτήτριες που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σύμφωνα με Βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος.

Ημερομηνίες έναρξης ΠΑ

  1. 01-04-2020
  2. 01-05-2020

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 13-02-2020 έως 28-02-2020 από τους φοιτητές/τριες που πληρούν τις προϋποθέσεις έναρξης ΠΑ κατά την περίοδο των αιτήσεων.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι θέσεις θα επαναληφθεί νέα προκήρυξη.

Η αίτηση θα υποβάλλεται γραπτώς χρησιμοποιώντας το έντυπο ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και μαζί συνυποβάλλονται τα εξής:

  1. Βεβαίωση Φορέα Απασχόλησης Αποδοχής
  2. Αίτηση Χρηματοδότησης από την Πράξη ΠΑ
  3. Βεβαίωση πληρότητας προϋποθέσεων ΠΑ από τη Γραμματεία

Η παραπάνω αίτηση με τα συνοδευτικά της θα παραδίδεται στη Γραμματεία του Τμήματος όπου θα λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιλογής των φοιτητών θα γίνει την 28η Φεβρουαρίου 2020 στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής και του Τμήματος και έξω από το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Κουκούλι, π. ΤΕΙ).

Θα υπάρξει προθεσμία πέντε ημερών για τυχόν ενστάσεις οι οποίες θα γίνονται στην Γραμματεία του Τμήματος (28 έως 03 Μαρτίου) και στη συνέχεια ο οριστικός πίνακας θα αναρτηθεί την 05η Μαρτίου 2020 στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πρακτικής και έξω από τη Γραμματεία του Τμήματος και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Κουκούλι, π. ΤΕΙ).