Εικόνα Ορκομοσία Φοιτητών

Η παράδοση των τίτλων σπουδών των φοιτητών/τριων που αποφοίτησαν το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την 17η Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών στην Αμαλιάδα Ηλείας από την Γραμματεία του τμήματος παρουσία της Προέδρου χωρίς την ύπαρξη συνοδών μελών (στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από την διάδοση του Κορονοϊού COVID 19 που έχουν επιβληθεί και μέχρι την πλήρη επάνοδο του Ιδρύματος σε κανονική λειτουργία ανεστάλησαν όλες οι ορκωμοσίες ).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ  ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ  ΕΩΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12/2020

Η διαδικασία διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Αποστολή   ηλεκτρονικού    μηνύματος   από τον ενδιαφερόμενο στην ηλεκτρονική  διεύθυνση της Γραμματείας  Τμήματος Γεωπονίας του Τμήματος Γεωπονίας () με συνημμένα τα παρακάτω :

1.Ηλεκτρονική  Υπεύθυνη   Δήλωση   την οποία μπορεί να εκδοθεί  ηλεκτρονικά μέσω της  εφαρμογής www.gov.gr  (επιλογή: με ελεύθερο κείμενο) και ειδικότερα από τον σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai- exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses.
Για  την  έκδοση  της   υπεύθυνης   δήλωσης  οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο gov.gr ή στο Taxisnet και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.  Η  εν  λόγω Υπεύθυνη δήλωση είναι νομικά ισοδύναμη με  υπεύθυνη  δήλωση   που   φέρει το   γνήσιο της   υπογραφής   και   μπορεί  ο ενδιαφερόμενος  να την αποστείλει και ηλεκτρονικά σε δημόσια υπηρεσία.

Η Υπεύθυνη Δήλωση θα αναγράφει:

«ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

Παρακαλώ   να   μου    αποστείλετε    τον πρωτότυπο τίτλο σπουδών μου (πτυχίο ή δίπλωμα  ή   δίπλωμα   μεταπτυχιακών σπουδών κλπ.) με τα λοιπά προβλεπόμενα πιστοποιητικά    που     τον    συνοδεύουν,   με αποκλειστική μου ευθύνη μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών επιλογής μου………. (Επωνυμία), την οποία θα αποστείλω να   τα    παραλάβει    αντ’  εμού,     με    δική    μου οικονομική επιβάρυνση, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες που θα μου υποδειχθούν από την υπηρεσία σας.
Έχω Α.Μ Φοιτητή ………….. και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην εξεταστική περίοδο ……………………….……………………….    (π.χ Σεπτεμβρίου 2020).

Επισυνάπτω στην παρούσα αρχείο με τις δύο όψεις της αστυνομικής μου ταυτότητας (  ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητάς μου)».

2. Αρχείο με  τις δύο  όψεις της   Αστυνομικής ταυτότητας (ή ελλείψει ταυτότητας,  του διαβατηρίου).