Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Αγαπητοί/ες Φοιτητές/τριες

Εύχομαι καταρχάς ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και να είστε όλοι καλά!

Εκ μέρους του Τμήματός μας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα ζητήματα που αφορούν τη διεξαγωγή των εξετάσεων του χειμερινού εξαμήνου 2020-2021 στο Τμήμα μας.

  • Οι εξετάσεις (κανονικές και επί πτυχίω) και γενικά η αξιολόγηση της επίδοσης σας στα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 25/1/202 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 12/2/2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Η όλη διαδικασία των εξετάσεων και της αξιολόγησης της επίδοσής σας θα διεξαχθεί αποκλειστικά και μόνο με τις διαθέσιμες μεθόδους από απόσταση μέσω της πλατφόρμας exams.eclass.upatras.gr
  • Ο ακριβής τρόπος εξέτασης/αξιολόγησης από απόσταση καθορίζεται με ευθύνη του διδάσκοντα του κάθε μαθήματος, ο οποίος και θα σας ενημερώσει με αναλυτικές οδηγίες / ανακοινώσεις μέσω e-class πριν την έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας.
  • Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις θα πρέπει να εγγραφείτε στο exams.eclass.upatras.gr των μαθημάτων που θέλετε να εξεταστείτε με τα διαπιστευτήρια  του Πανεπιστημίου και όχι με άλλο τρόπο. Η εγγραφή σας στο exams.eclass.upatras.gr των μαθημάτων στα οποία θα εξεταστείτε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (χωρίς αυτήν δεν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε).
  • Οι εξετάσεις από απόσταση μέσω της πλατφόρμας exams.eclass.upatras.grδιέπονται από τους ισχύοντες κανονισμούς εξετάσεων και η αδιαβλητότητα και αξιοπιστία τους εξασφαλίζεται μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η πλατφόρμα και θεωρείται αυτονόητο ότι για τη συμμετοχή σας σε αυτές αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις διεξαγωγής τους, όπως ορίζονται από τον κάθε διδάσκοντα.

Θέλω να ξέρετε ότι οι καθηγητές σας γνωρίζουν πολύ καλά τις ειδικές συνθήκες υπό τις οποίες καλούμαστε όλοι να λειτουργήσουμε στο ακαδημαϊκό περιβάλλον και θα φροντίσουν η αξιολόγηση της επίδοσής σας να είναι δίκαιη.

Σας παρακαλώ θερμά να ανταποκριθείτε στις οδηγίες των διδασκόντων για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο επιτυχή ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σας για το χειμερινό εξάμηνο.

Σας εύχομαι να έχετε πολύ καλή επιτυχία!

Α. Λιόπα-Τσακαλίδου

Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας