Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2021-2022 και το αναρτημένο προσωρινό ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Τμήματος Γεωπονίας, το Υποχρεωτικό μάθημα Γεωργικές και Θερμοκηπιακές Κατασκευές (AGR_503) Ε΄ Εξαμήνου – Π.Π.Σ Γεωπονίας, θα διεξάγεται με φυσική παρουσία κάθε Τετάρτη 10:00πμ-15:00μμ..

Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας που προτίθενται να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα Γεωργικές και Θερμοκηπιακές Κατασκευές να εγγραφείτε στο νέο eclass του μαθήματος https://eclass.upatras.gr/courses/AGRI181/ χρησιμοποιώντας τον Ακαδημαϊκό σας λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Η εγγραφή στο eclass του μαθήματος είναι προτεραιότητα και είναι σημαντική, επειδή όλη η επικοινωνία που θα αφορά στο μάθημα θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας eclass του μαθήματος. 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις (θεωρία ή/και εργαστήριο), πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη 13/10/2021 στις 11:00 πμ, στο εργαστήριο Γεωργικών και Θερμοκηπιακών Κατασκευών (στον 1ο όροφο του κτιρίου), ώστε να καταρτιστεί κατάσταση συμμετεχόντων..

Η προαναφερόμενη ώρα/ημερομηνία ισχύει μόνο για την εβδομάδα 11-15/10/2021.

Για τις ώρες και το πρόγραμμα διαλέξεων των επόμενων εβδομάδων θα βγει σχετική ανακοίνωση στο νέο eclass του μαθήματος https://eclass.upatras.gr/courses/AGRI181/

Για τη συμμετοχή στις διαλέξεις θα τηρηθεί η διαδικασία που αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος (https://agriculture.upatras.gr/?p=2292)

Η Καθηγήτρια

Αγγελική Καυγά