Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο 2021-2022 και το αναρτημένο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Τμήματος Γεωπονίας, τα Υποχρεωτικά μαθήματα Γεωργική Φαρμακολογία (AGR_604) και Γεωργικός Πειραματισμός  (AGR_505) ΣΤ & Ε Εξαμήνου – Π.Σ Γεωπονίας, θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα με φυσική παρουσία σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας που προτίθενται να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα Γεωργική Φαρμακολογία να εγγραφείτε στο eclass του μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/AGRI171/ και https://eclass.upatras.gr/courses/AGRI170/ ) χρησιμοποιώντας τον Ακαδημαϊκό σας λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Οι φοιτητές του τμήματος Γεωπονίας που προτίθενται να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το μάθημα Γεωργικός Πειραματισμός να εγγραφείτε στο eclass του μαθήματος (https://eclass.upatras.gr/courses/AGRI184/) χρησιμοποιώντας τον Ακαδημαϊκό σας λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.

Η εγγραφή στο eclass είναι ιδιαίτερα σημαντική, επειδή η επικοινωνία που θα αφορά τα μαθήματα θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας eclass του κάθε μαθήματος.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις (θεωρία ή/και εργαστήριο), πρέπει να προσέλθουν την Δευτέρα 28/02/2022 στις 10:15 πμ, στην αίθουσα Α1 ώστε να καταρτιστεί η κατάσταση συμμετεχόντων.

Η προαναφερόμενη ώρα/ημερομηνία ισχύει μόνο για την εβδομάδα 28/2/2022 -04/3/2022.

Ο διδάσκων

Παναγιώτης Σκούρας