griBusiness Peloponnese 2022

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, επιστημονικός εταίρος του AgriBusiness Forum προσκαλεί τους φοιτητές/-τριες του Ιδρύματος να παρακολουθήσουν δωρεάν το AgriBusiness Peloponnese 2022 που θα μεταδοθεί στις 3-4/6/2022 σε πραγματικό χρόνο διαδικτυακά, με κεντρικό θέμα «Αγροδιατροφικά συστήματα Πελοποννήσου 4.0».

Το συνέδριο περιλαμβάνει 7 συνεδρίες, 24 θεματικά πεδία και 26 ομιλητές από επιχειρήσεις, παραγωγούς, τράπεζες, ακαδημαϊκούς κλπ. φορείς του ιδιωτικού-δημοσίου τομέα.

Για την δωρεάν παρακολούθηση του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να στείλουν email στο , υπόψη κ. Aγγελικής Βασιλείου με τα εξής στοιχεία (κεφαλαία ελληνικά): Επώνυμο, Όνομα, Σχολή, Ιδιότητα, Κινητό, Ε-mail.

Οι εγγραφές θα γίνουν από το Πανεπιστήμιο και 3 ημέρες πριν το συνέδριο θα λάβουν το σύνδεσμο για την είσοδο στο διαδικτυακό περιβάλλον του AgriBusiness Peloponnese 2022.

Η συμμετοχή  παρέχει:

  • 2ήμερη online παρακολούθηση του συνεδρίου
  • Ηλεκτρονικό πρόγραμμα (ατζέντα συνεδρίου)
  • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Πρόσβαση στο partners-sponsors lounge
  • Chatting για ερωτήσεις προς τους ομιλητές του συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες για το AgriBusiness Peloponnese Forum στο: https://agribusinessforum.org/el/22abs22-peloponnese-agribusiness-peloponnese-2022/