Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρου του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με θητεία έως 31/8/2024 και ορισμός διαχειριστή της ηλεκτρονικής εκλογικής διαδικασίας.


  • Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ορίσθηκε ο κ. Βασίλειος Παπασωτηρόπουλος, Καθηγητής, ως αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ.
  • Διαχειριστής της ηλεκτρονικής εκλογικής διαδικασίας σύμφωνα με την αρίθμ. 123024/Ζ1 (ΦΕΚ Β΄ 5220/7.10.2022) Κοινή Υπουργική Απόφαση, ορίζεται o κ. Νικόλαος Μαλάμος, Αναπληρωτής Καθηγητής.

Η Εφορευτική Επιτροπή του Τμήματος Γεωπονίας παρέλαβε από τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών τις παρακάτω αιτήσεις υποψηφιοτήτων:

ι) Υποψηφιότητες Προέδρου Τμήματος

  1. Μαρία Παπαδάκη, Καθηγήτριας, για τη θέση Προέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 87246/15-11-2022 αίτηση υποψηφιότητας)

ιι) Υποψηφιότητες Αντιπροέδρου Τμήματος

  1. Βλασούλα Μπεκιάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, για τη θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος (αριθμ πρωτ. 88151/16-11-2022 αίτηση υποψηφιότητας).

προέβη σε έλεγχο νομιμότητας σύμφωνα με τον οποίο:

α) η Καθηγήτρια Μαρία Παπαδάκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση Προέδρου του Τμήματος

β) η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βλασούλα Μπεκιάρη πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εκλογή στην θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος.


Η Εφορευτική Επιτροπή σύμφωνα με τα ανωτέρω, ανακηρύσσει:

α) ως μοναδική υποψήφια για την εκλογή στη θέση Προέδρου του Τμήματος Γεωπονίας, την κα Μαρία Παπαδάκη, Καθηγήτρια του οικείου Τμήματος

β) ως μοναδική υποψήφια για την εκλογή στη θέση Αντιπροέδρου του Τμήματος Γεωπονίας, την κα Βλασούλα Μπεκιάρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του οικείου Τμήματος.