Λογότυπο από Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης

Πεπεισμένοι ότι η νεολαία είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, το Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Regional Growth Conference) δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες νέους να λάβουν μέρος στην εμπειρία του RGC συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη εκδήλωση για την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Για το φετινό ετήσιο συνέδριο, το RGC 2023, που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου στην Πάτρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο το RGC μαζί με το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει τριήμερο Workshop. Το θέμα του φετινού εργαστηρίου είναι «Πολιτικές για τη διατήρηση της φύσης, την αειφορία και την ανθεκτικότητα» και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση στο παραπάνω θέμα μέσω διαλέξεων, παρουσιάσεων, ομαδικών εργασιών και επιτόπιων επισκέψεων σε σχετικές τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. προκειμένου να προσφέρει στους μαθητές συνδυασμένη θεωρητική και εμπειρική γνώση.


Spring_Workshop_Final_Agenda_RGC2023