Εικόνα Κοινωνική Μέριμνα Πανεπσιτημίου Πατρών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, θα υλοποιήσει δράσεις Φυσικής Αγωγής (Γυμναστικής και Χορού).

Οι δράσεις θα απευθύνονται σε φοιτητές που έχουν χρόνια νοσήματα ή/και αναπηρία και θα πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα κατά τις απογευματινές ώρες, εκτός αν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον και για πρωινές ώρες.

Τις προπονήσεις και τις πρόβες χορού θα αναλάβουν μέλη ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού φυσικής αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και θα παρέχεται ταυτόχρονη υποστήριξη από ιατρό και φυσικοθεραπευτή.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν τα παρακάτω προγράμματα:

  • Τμήμα Γυμναστικής
  • Τμήμα Χορού (παραδοσιακό, λαϊκό, έντεχνο, ξένο ρεπερτόριο)

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2021 είτε στέλνοντας email στο (αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, Τμήμα φοίτησης, Πανεπιστημιακό Email, Αριθμό Μητρώου, Προγράμματα για τα οποία υπάρχει το ενδιαφέρον, Ημέρες προτίμησης) είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Το ακριβές πρόγραμμα των δράσεων θα διαμορφωθεί και ανακοινωθεί μετά την υποβολή των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://socialwelfare.upatras.gr/2021/12/01/anakoinosi-gia-draseis-fysikis-agogi/