Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

Η Πρόεδρος του τμήματος Γεωπονίας προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών (1ου κύκλου και 3ου κύκλου σπουδών), με τους αναπληρωτές τους, στις Συνελεύσεις του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Πατρών , με θητεία από 01-01-2025 έως και 31-12-2025.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων των φοιτητών στην Συνέλευση του Τμήματος είναι άμεση και μυστική.

Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.).

Ορίζει ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών τη Δευτέρα 11-11-2024 και για το χρονικό διάστημα από τις 09:00 π.μ.  έως τις 14:00 μ.μ. . 

Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι στις 12-11-2024, ημέρα Τρίτη, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρούσας, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για τη διαθεσιμότητα ημερομηνιών διεξαγωγής και χωρίς την εκ νέου υπογραφή Συμφωνητικού Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους προς τη Γραμματεία του Τμήματος, από τις 04-10-2024 έως και τις 20-10-2024 και ώρα 14:00 μ.μ., μέσω DocuTracks: https://eservice.upatras.gr/case/geniki-aitisi-prosgram/description/, κάνοντας σύνδεση με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό.

Ακολούθως οι υποψηφιότητες διαβιβάζονται στο Όργανο Διενέργειας Εκλογών (Ο.Δ.Ε.) με κοινοποίηση στην Πρόεδρο του Τμήματος.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του, με γραπτή δήλωσή του, το αργότερο έως τη δέκατη μέρα πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ήτοι έως τις 01-11-2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 μ.μ., η οποία υποβάλλεται προς τη Γραμματεία τουΤμήματος αποκλειστικά ηλεκτρονικά και διαβιβάζεται άμεσα στο Όργανο Διενέργειας Εκλογών (Ο.Δ.Ε.), με κοινοποίηση στην Πρόεδρο του Τμήματος.

Διαβάστε την αναλυτική προκήρυξη στο επισυναπτόμενο αρχείο.