Εικόνα Σημαντικό Μήνυμα

Η ολοκλήρωση ηλεκτρονικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο Πατρών για  τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2024, τους επιτυχόντες με την ειδική κατηγορία Σοβαρών Παθήσεων 2024 καθώς και επιτυχόντες της κατηγορίας Αλλοδαπών – Αλλογενών (που έχουν υποβάλλει τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στις Γραμματείες και έχουν αποκτήσει δικαίωμα εγγραφής κατά το τρέχον ακαδ. έτος), θα πραγμτοποιηθεί  από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα eggrafes.upatras.gr.


Για την είσοδο στην εφαρμογή eggrafes.upatras.gr απαιτείται η ταυτοποίηση των φοιτητών μέσω της συμπλήρωσης των παρακάτω στοιχείων:

  • Κωδ. Υποψηφίου (συμπληρώνεται υποχρεωτικά). Το πεδίο κωδικός υποψηφίου είναι απαραίτητο για την ταυτοποίηση.
  • Πατρώνυμο (συμπληρώνεται υποχρεωτικά). Για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης απαιτείται  η ορθή καταχώρηση του Πατρωνύμου (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) π.χ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (όχι το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ).

Στο https://my.upatras.gr/protoeteis/υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο Πανεσπιτήμιο Πατρών,

Παρακαλούμε να αναρτήσετε σωστά όλα τα δικαιολογητικά και να δηλώσετε απαραιτήτως το προσωπικό σας e-mail.