Εικόνα Λογότυπο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ

Σχετικά με την  Πρακτική Άσκηση  των φοιτητών του τμήματος Γεωπονίας μέσω ΟΑΕΔ-Δημοσίου και ΕΣΠΑ ορίζονται τα παρακάτω:

  1. Η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών μέσω ΟΑΕΔ-Δημοσίου θα  ξεκινήσει την Τρίτη 19  Μαΐου για όσους φοιτητές η σύμβαση ξεκινούσε την 1η του κάθε μήνα. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες φοιτητών που ξεκινούσαν ΠΑ ημερομηνίες εκτός της 1ης του μήνα θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία έναρξης και λήξης.
  2. Η γραμματεία του τμήματος Γεωπονίας  θα φτιάξει τις τροποποιητικές συμβάσεις με τις νέες ημερομηνίες έναρξης και λήξης και θα τις αποστείλει μέσω mail στους φοιτητές για να υπογραφούν από αυτούς και από τους Φορείς Υποδοχής και να επιστραφούν πίσω για να υπογραφούν από την Πρόεδρο του τμήματος, αφού βεβαίως ληφθεί υπόψη το προηγούμενο διάστημα που πραγματοποιείτο η ΠΑ.
  3. Για να  συμπληρωθεί  ένας ολόκληρος μήνας δηλαδή  25 ημερομίσθια χρειάζεται έναρξη ένα πρώτο διάστημα από 19-31 Μαΐου 2020 και εν συνεχεία κανονικά συνέχιση από 1 Ιουνίου 2020 μέχρι την αποπεράτωση της για όσους η σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ-Δημοσίου και ΕΣΠΑ ξεκινούσε την 1η του κάθε μήνα.
  4. Η Πρακτική Άσκηση λόγω αναστολής σταμάτησε 17 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με  ενημέρωση από τον Υφυπουργό ( Οδηγίες ως προς την εφαρμογή της με αρ. πρωτ.Δ1α/ΓΠ.οικ. 16838/10-3-2020 ΚΥΑ (Β΄783) στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σχετικά με την πρακτική άσκηση φοιτητών, Μαρούσι 17/03/20).
  5. Ειδικότερα η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών με ΕΣΠΑ που είχε ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2020, η έναρξη θα γίνει 19 Μαΐου 2020 με την διαφορά ότι τις τροποποιητικές συμβάσεις Θα τις συντάξει και θα αποστείλει το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Πατρών

Η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών με ΕΣΠΑ που θα ξεκινούσε  την 1η Απριλίου 2020 είναι σε αναστολή διότι πρέπει να γίνει παράταση του φυσικού αντικειμένου της Πρακτική Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ που λήγει 31/10/2020 από το αρμόδιο τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.