Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

H εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων φοιτητών (και των αναπληρωτών τους) στα συλλογικά όργανα του Πανεπιστημίου, διεξάγεται σε κοινή ημερομηνία, η οποία ορίζεται και προκηρύσσεται από τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα των φοιτητών.

Στο Ειδικό Συμβούλιο Σπουδών (Ε.ΣΥ.Σ). της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Ιδρύματος, συμμετέχουν δύο (2) φοιτητές προερχόμενοι από το σύνολο των φοιτητών του πρώτου κύκλου σπουδών, με δικαίωμα συμμετοχής, των Τμημάτων της Σχολής και εκλέγονται κατά τα οριζόμενα στις ανωτέρω σχετικές διατάξεις.

Η ψηφοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α. Ε. (ΕΔΥΤΕ Α. Ε.)».

Το Ειδικό Συμβούλιο Σπουδών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών συγκροτείται και λειτουργεί νόμιμα έστω και αν δεν έχουν εκλεγεί οι εκπρόσωποι των φοιτητών.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως μας υποδείξετε, κατά τις ισχύουσες διατάξεις, τους εκπροσώπους σας στο Ειδικό Συμβούλιο Σπουδών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών.