Εικόνα Εκλογές - Ψηφοφορίες

Προκήρυξη διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των φοιτητών (1ου κύκλου, 2ου κύκλου και 3ου κύκλου σπουδών), με τους αναπληρωτές τους, στις Συνελεύσεις των Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Πατρών (βλ. συνημμένο αρχείο), με θητεία έως και 31-12-2023.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων των φοιτητών στις Συνελεύσεις των Τμημάτων όλων των Σχολών είναι άμεση και μυστική. Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.).

Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών  21-03-2023 ημέρα Τρίτη και για το χρονικό διάστημα από τις 09:00΄ το πρωί έως τις 14:00΄ το απόγευμα.

Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι στις 22-03-2023 από 09:00 έως 14:00.

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρούσας, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για τη διαθεσιμότητα ημερομηνιών διεξαγωγής και χωρίς την εκ νέου υπογραφή Συμφωνητικού Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.