Εγκαταστάσεις Τμήματος

Το Τμήμα Γεωπονίας  βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στην πόλη του Μεσολογγίου.


Πρόσβαση από το Κέντρο Μεσολογγίου


Οι  εγκαταστάσεις του τμήματος Γεωπονίας  απέχουν 8-10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του  Μεσολογγίου  όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Χάρτης Μεσολόγγι προς Τμήμα

Καθημερινά από το κέντρο του Μεσολογγίου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναχωρούν αστικά λεωφορεία με προορισμό τις εγκαταστάσεις του  τμήματος.  Η διαδρομή, χρονικά, μέσω αστικού λεωφορείου δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά .


Ενημέρωση για Δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου

Μπορείτε  μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου,  να μάθετε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τα δρομολόγια που εκτελεί και τη συχνότητά τους, καθώς και τις τιμές εισιτηρίων.

Μπορείτε μέσω της Τηλεματικής να επιλέξτε μία στάση ή να πληκτρολογήστε το όνομα της και στη συνέχεια  να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση του λεωφορείου καθώς και το πρόγραμμα αφίξεων όλων των λεωφορείων στην επιλεγμένη στάση.

Η πρόσβαση στην Τηλεματική του Αστικού ΚΤΕΛ Μεσολογγίου γίνεται μέσω του συνδέσμου: https://astiko-messolonghi.gr/tilematiki/


Πρόσβαση από Ιόνια Οδό


Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής   απέχουν 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Έξοδο της Ιονίας Οδού για Μεσολόγγι όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Χάρτης πρόσβαση από Ιόνια  Οδό


Πρόσβαση μέσω  ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας


Στην πόλη του Μεσολογγίου  μπορεί να φτάσει κανείς εύκολα από διάφορες πόλεις με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ (http://www.ktel-aitolnias.gr/el/).