Εικόνα Δηλώσεις Μαθημάτων

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της υπ’ αριθμ. 12/17-10-2022 (θέμα 4ο ) απόφαση συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, οι δηλώσεις μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδ. έτους 2022-2023 για το τμήμα Γεωπονίας  θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 24-10-2022  έως την Τρίτη  15-11-2022.

Οι φοιτητές των πρώην Τμημάτων Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής,  Επιστήμης Βιοσυστημάτων και Γεωργικής Μηχανικής  και Γεωπονίας -Αμαλιάδας , θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στον σύνδεσμο: https://progress.upatras.gr.

Οι φοιτητές του πρώην τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στον σύνδεσμο:  https://e-students.teiwest.gr/ .


Επισημάνσεις- Παρατηρήσεις


Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/-τριες ότι οι δηλώσεις μαθημάτων θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, με βάση τον Οδηγό Σπουδών του έτους εισαγωγής τους και το Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Φοιτητής/φοιτήτρια που δεν έκανε δήλωση μαθημάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου δεν θα εμφανίζεται στις λίστες με τις δηλώσεις των μαθημάτων, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου και δεν θα μπορεί να κατοχυρώσει βαθμό από τη συγκεκριμένη εξεταστική.

Οι υποβαλλόμενες αιτήσεις μετά την ημερομηνία λήξης περί έγκρισης εκ μέρους της Συνέλευσης εκπρόθεσμης δήλωσης μαθημάτων, θα απορρίπτονται. (Δείτε σχετική ανακοίνωση).

Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι η δήλωση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς στο σύστημα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα πρέπει να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν με την ομάδα του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ στο e-mail: .


Εκ της Γραμματείας