Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ενημέρωση για τα μαθήματα Αγροτικής Πολιτικής και Εισαγωγής στην Οικονομική Θεωρία (αναπληρώσεις)

Μετά από σχετικό αίτημα των φοιτητών οι διαλέξεις των μαθημάτων Αγροτικής Πολιτικής και Εισαγωγής στην Οικονομική Θεωρία της Παρασκευής 23/12 θα πραγματοποιηθούν κατά την εβδομάδα των αναπληρώσεων ως εξής: Αγροτική Πολιτική, Παρασκευή 20/01, 09:00-13:00 Εισαγωγή στην Οικονομική Θεωρία, Πέμπτη 19/01, 15:00-19:00 και Παρασκευή 20/01, 14:00-18:00.

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ενημέρωση για το Εργαστήριο μαθήματος 7ου Εξαμήνου ‘Παραγωγική Ανθοκομία’

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Π.Π.Σ Γεωπονίας ότι τα επόμενα έξι εργαστήρια για το μάθημα 7ου Εξαμήνου ‘ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ’ θα διεξαχθούν ανά δύο στις κάτωθι ημερομηνίες: 8/11, 22/11, 6/12 Από τον διδάσκοντα Δρ Χρήστο Σώκο.

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ενημέρωση για το μάθημα Γ Εξαμήνου “Εντομολογία” Π.Π.Σ Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής

Παρακαλούνται όλοι φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, που έχουν δηλώσει το μάθημα «Εντομολογία»(CRS_303) για παρακολούθηση ή επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, να εγγραφούν στο e-class στο  μάθημα  ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ  (https://eclass.upatras.gr/modules/video/?course=AGRITECH131) Η Διδάσκουσα Eιρήνη Kαραναστάση Η Διδάσκουσα Eιρήνη Kαραναστάση

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Παροχή συμβουλευτικού έργου στους φοιτητές από τους συμμετέχοντες στην πράξη «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2022-2023 στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ανακοινώνονται οι ώρες  υποστήριξης/παροχής συμβουλευτικού έργου για τους φοιτητές όπως αυτές κοινοποιήθηκαν στο τμήμα από τους Διδάσκοντες μέσω απόκτησης Ακαδημαϊκής εμπειρίας, κ. Ρουμελιώτη, κ. Γκολφινόπουλο, κ. Καρακίτσου, κ. Σώκο, κ. Ροκοπάνο και κ. Μαντζούκα και εγκρίθηκαν από την Συνέλευση του Τμήματος: Διδάσκοντες Μαθήματα Ημέρες Ώρες Γκολφινόπουλος Αριστείδης Αρχές Μικροβιολογίας  Δευτέρα 20:00-21:00 Αλληλεπιδράσεις φυτών μικροοργανισμών Πέμπτη…

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ενημέρωση για το Εργαστήριο 7ου Εξαμήνου Παραγωγική Ανθοκομία-AGR_703 Π.Π.Σ Γεωπονίας(Αμαλιάδας)

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Π.Π.Σ Γεωπονίας(Αμαλιάδας) ότι τα εργαστήρια για το μάθημα 7ου Εξαμήνου ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ-AGR_703 θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Από τον διδάσκοντα Δρ Χρήστο Σώκο.

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ανακοίνωση για το μάθημα Ε΄ Εξαμήνου Φυτοπαθολογία (AGR_504) Π.Π.Σ Γεωπονίας(Αμαλιάδας)

Καλούνται όλοι οι φοιτητές του ΠΠΣ του πρώην τμήματος Γεωπονίας (Αμαλιάδας) που έχουν δηλώσει και παρακολουθούν ή χρωστούν από προηγούμενα έτη, το μάθημα Ε΄ Εξαμήνου  Φυτοπαθολογίας –AGR_504, να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μάθημα που έχει δημιουργηθεί στο  eclass , καθώς όλη η επικοινωνία με τον διδάσκοντα θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας eclass.

Περισσότερα
Εικόνα Σημαντική Ανακοίνωση Διδάσκοντα

Ενημέρωση φοιτητών για τα μαθήματα: Γεωργική Ζωολογία – Μεταβατικού εξαμήνου πρώην Τμήματος Γεωπονίας (Αμαλιάδας), Φυτοπαθολογία – Ε εξαμήνου  πρώην Τμήματος Γεωπονίας (Αμαλιάδας) και Εντομολογία – Γ εξαμήνου πρώην τμήματος Ε.Φ.Π.

Τα μαθήματα Γεωργική Ζωολογία – Μεταβατικού εξαμήνου πρώην Τμήματος Γεωπονίας (Αμαλιάδας), Φυτοπαθολογία – Ε εξαμήνου  πρώην Τμήματος Γεωπονίας (Αμαλιάδας) και Εντομολογία – Γ εξαμήνου πρώην τμήματος Ε.Φ.Π. δεν θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 3-7/10/2022 λόγω συμμετοχής της διδάσκουσας σε επιστημονικό συνέδριο.

Περισσότερα